Odpri menu

Radenci 2020

TEHNIČNI IN VSEBINSKI PROBLEMI KLASIČNEGA IN ELEKTRONSKEGA ARHIVIRANJA

21. - 23. oktober 2020

Spletna izvedba

Spoštovani,

Žal smo morali sprejeti odločitev, da se letos ne bomo v živo srečali na mednarodni konferenci Tehnični in vsebinski problemi klasičnega in elektronskega arhiviranja v Radencih.

Da pa izmenjavo izkušenj letos vseeno obdržimo, smo se odločili, da bomo konferenco izpeljali v malce drugačni obliki. Prijavljeni prispevki bodo tako objavljeni v tretjem letniku revije Moderna arhivistika, ki je od prvega letnika prosto dostopna na spletni povezavi (http://www.pokarh-mb.si/si/p/3/49/moderna-arhivistika.html) in v kateri so objavljeni tudi prispevki preteklih konferenc.

Vse predstavitve, ki so bile načrtovane za konferenco, bodo od 21. oktobra 2020 po vrstnem redu prilagojenega programa objavljene na spletni strani konference. V kolikor boste imeli kakršnakoli vprašanja za predavatelje, jih boste lahko kontaktirali preko e-pošte. Določene teme bodo predstavljene tudi v živo preko ZOOM aplikacije.

Program konference (s predstavitvami in članki)

Predstavitve nekaterih prispevkov v živo bodo potekale vse tri dni konference (21. do 23. oktobra 2020). Program je objavljen na spodnji povezavi.

Program - predstavitve v živo

 


Glede dodatnega usposabljanja zaposlenih pri javnopravnih osebah, ki se morajo na tri leta udeležiti vsaj enega strokovnega izobraževanja, bomo organizirali ločeno izobraževanje. Vse informacije o teh izobraževanjih bodo objavljene na naši spletni strani.

Za morebitne dodatne informacije smo dosegljivi na: nina.gostencnik@pokarh-mb.si.


Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upamo, da se bomo lahko naslednje leto srečali v Radencih.


Ostali pokrovitelji

Projekt e-ARH


Organizator si pridržuje pravico do spremembe progama.


Konferenca 2019

Konferenca 2018

Prispevki s konferenc 2008-2017