COBISS iskanje

Usposabljanje

 

Na podlagi 39. člena Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (Ur.l. RS, 30/2006 in 51/14) in v skladu s 3. členom Pravilnika o strokovni usposobljenosti uslužbencev javnopravnih oseb ter delavcev ponudnikov storitev, ki delajo z dokumentarnim gradivom (Ur. l. RS, 132/2006, 38/2008, 66/2016) Pokrajinski arhiv Maribor organizira

IZOBRAŽEVANJE ZA USLUŽBENCE JAVNOPRAVNIH OSEB IN IMETNIKE ARHIVSKEGA GRADIVA

ZA OPRAVLJANJE PREIZKUSA STROKOVNE USPOSOBLJENOSTI

K udeležbi pozivamo vse uslužbence, ki se morajo po Pravilniku o strokovni usposobljenosti udeležiti seminarja in opraviti preizkus strokovne usposobljenosti.


Nov termin usposabljanja: 16. oktober 2020

Datum preizkusov: 22. oktober 2020

Kraj usposabljanja: Univerzitetna knjižnica Maribor,
Glazerjeva dvorana, Gospejna ulica 10, 2000 Maribor


PROGRAM


Osnovni seminar je namenjen uslužbencem, ki morajo opraviti preizkus strokovne usposobljenosti. 

 

Izpolnite prijavnico, kopijo dokazila o doseženi izobrazbi (najmanj IV. stopnja) pošljite na elektronski naslov: usposabljanje@pokarh-mb.si.

Cena osnovnega seminarja je 60 EUR (brez DDV), cena preizkusa pa je 50 EUR (brez DDV) in se poravna na podlagi računa po opravljenem usposabljanju in preizkusu strokovne usposobljenosti.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 5 dni pred razpisanim terminom.

 

Opozorilo:

O prejemu prijavnice boste prejeli potrdilo. Če potrdila ne prejmete, vaša elektronska pošta ni prispela na naš naslov. V tem primeru nas pokličite na spodnjo telefonsko številko.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo arhivska svetovalka mag. Nina Gostenčnik (tel.: 02 2285 022 ali e-pošta: usposabljanje@pokarh-mb.si). 

Obvestilo COVID-19
Organizator bo poskrbel za upoštevanje vseh navodil NIJZ. Prosimo vas, da se izobraževanje udeležite samo, če ste zdravi, upoštevate navodila za vstop in izstop iz dvorane, priporočeno fizično razdaljo med obiskovalci ter skrbite za higieno rok in kašlja.
Več navodil NIJZ:
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_organizatorje_prireditev_za_preprecevanje_sirjenja_okuzbe_z_virusom_sars-cov-2.pdf
https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19