COBISS iskanje
Obvestilo o odprtju

Obvestilo o odprtju

Obveščamo vas, da je bil sprejet Odlok o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 93/21), ki je začel veljati 11. junija 2021.

Ob običajnih priporočilih postopka priprave raziskovalca pred naročanjem, opozarjamo na dodatno upoštevanje protokola ob obisku čitalnice:

  • V prostore arhiva vstopate le če ste zdravi, brez bolezenskih znakov in zadnjih 14 dni niste bili v stiku z obolelo osebo z znaki Covid-19.
  • V skladu z odlokom lahko v čitalnico sprejmemo 4 osebe. Za dogovor glede prostega termina obiska nas kontaktirajte na e-mail: knjiznica@pokarh-mb.si ali na telefon 02 2285 021.
  • Ob vstopu v prostor si razkužite roke. Upoštevajte varnostno razdaljo med osebami najmanj 1,5 m. Nošenje maske je obvezno v zaprtih javnih prostorih.

 

Čitalnica Pokrajinskega arhiva Maribor je odprta v običajnem delovnem času, vsak delovnik od 8:00 do 14:00h.

Vloge za pridobitev overjenih kopij arhivskega gradiva

Arhiv nemoteno posluje za vse, ki vlagate vloge za pridobitev overjenih kopij arhivskega gradiva v zvezi z upravnimi ali sodnimi postopki. V teh primerih uporabite obrazce, ki so pripravljeni na tej povezavi. Vse informacije o pridobitvi arhivskega gradiva dobite preko e-pošte: vloge@pokarh-mb.si ali preko telefona: 02/2285-024.

Spremljajte splošna priporočila objavljena na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ostanite zdravi!

« Nazaj