COBISS iskanje
Konferenca - Radenci 2020 -

Konferenca - Radenci 2020 -

Konferenca v Radencih 2020

TEHNIČNI IN VSEBINSKI PROBLEMI KLASIČNEGA IN ELEKTRONSKEGA ARHIVIRANJA


21. - 23. oktober 2020

Spoštovani,

Žal smo morali sprejeti odločitev, da se letos ne bomo v živo srečali na mednarodni konferenci Tehnični in vsebinski problemi klasičnega in elektronskega arhiviranja v Radencih.

Da pa izmenjavo izkušenj letos vseeno obdržimo, smo se odločili, da bomo konferenco izpeljali v malce drugačni obliki. Prijavljeni prispevki bodo tako objavljeni v tretjem letniku revije Moderna arhivistika, ki je od prvega letnika prosto dostopna na spletni povezavi (http://www.pokarh-mb.si/si/p/3/49/moderna-arhivistika.html) in v kateri so objavljeni tudi prispevki preteklih konferenc.

Vse predstavitve, ki so bile načrtovane za konferenco, bodo od 21. oktobra 2020 po vrstnem redu prilagojenega programa objavljene na spletni strani konference. V kolikor boste imeli kakršnakoli vprašanja za predavatelje, jih boste lahko kontaktirali preko e-pošte.Vsi prispevki bodo na voljo za ogled brezplačno.

Glede dodatnega usposabljanja zaposlenih pri javnopravnih osebah, ki se morajo na tri leta udeležiti vsaj enega strokovnega izobraževanja, bomo organizirali ločeno izobraževanje. Vse informacije o teh izobraževanjih bodo objavljene na naši spletni strani.

Za morebitne dodatne informacije smo dosegljivi na: nina.gostencnik@pokarh-mb.si.


Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upamo, da se bomo lahko naslednje leto srečali v Radencih.

 

« Nazaj