COBISS iskanje
Strokovno izobraževanje

Strokovno izobraževanje

Na podlagi Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (Ur. l. RS, 30/2006 in 51/2014) in v skladu s Pravilnikom o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom (Ur. l. RS, 66/2016) Pokrajinski arhiv Maribor organizira dodatno izobraževanje na temo

Arhiviranje kadrovske dokumentacije s poudarkom na rokih hrambe

Datum izobraževanja: 7. november 2019

Čas izobraževanje: 9.00 - 11.00

Lokacija: IC Piramida, Park mladih 3, Maribor (velika predavalnica) - lokacija

Cena udeležbe: 60,00 EUR (brez DDV)

Izobraževanje je namenjeno osvetlitvi znanja s področja hrambe kadrovske dokumentacije (osebnih map, kadrovskih evidenc in ostale kadrovske dokumentacije). Predavateljica Andreja S. Koderman bo izpostavila zakonske podlage za nastanek in hrambo dokumentov, ki dokazujejo določene kadrovske postopke, ki jih pogosto preverja tudi inšpektor za delo. Posamezne dokumente bo presodila tudi z vidika GDPR in ZVOP-1 in prihajajočim ZVOP-2.

Vsa prosta mesta so že zasedena.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 5 dni pred razpisanim terminom.

Za morebitne dodatne informacije vam je na voljo arhivska svetovalka mag. Nina Gostenčnik (tel.: 02 2285 022 ali e-pošta: usposabljanje@pokarh-mb.si).

Udeležba na izobraževanju izpolnjuje pogoj za obvezno dopolnjevanje in obnovo pridobljenega strokovnega znanja, ki ga zahteva 10. člen Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom (Ur. l. RS, 66/2016).
« Nazaj