COBISS iskanje
Mednarodna konferenca v Radencih, 10. do 12. april 2013

Mednarodna konferenca v Radencih, 10. do 12. april 2013

Mednarodna konferenca Tehnični in vsebinski problemi klasičnega in elektronskega arhiviranja tudi v letu 2013 predstavlja strokovnjake s področja arhivistike, dokumentologije, upravljanja z gradivom in vse, ki se tako ali drugače ukvarjajo z arhivistiko in upravljanjem z dokumentarnim in arhivskim gradivom ter želijo slediti novostim na tem znanstvenem in strokovnem področju.

Na letošnji konferenci vam bodo svoje znanje posredovali predavatelji iz Slovenije in tujine (Francije, Švice, Italije, Slovaške, Avstrije, Nemčije, Združenih držav Amerike, Romunije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Kosova in Črne gore).

Zanimiva predavanja, ki prinašajo obilo koristnih informacij tako ustvarjalcem arhivskega in dokumentarnega gradiva kot tudi arhivskim strokovnjakom, bodo potekala od 10. do 12. aprila 2013 v dvoranah Hotela Radin.

Na podlagi 12. in 13. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti uslužbencev javnopravnih oseb ter delavcev ponudnikov storitev, ki delajo z dokumentarnim gradivom (Ur. l. RS, št. 132/2006), ter 3. in 4. člena Pravilnika o spremembah in dopolnitvah (Ur. l. RS, št. 38/2008), je konferenca ovrednotena z 1 kreditno točko.

 

Več informacij o konferenci in prijavi.

« Nazaj