Odpri menu

Obvestilo Uporabnikom

Obvestilo uporabnikom

V zvezi s preteklimi predpisi o omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji in skladno z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, objavljenim v Uradnem listu RS, 4. 9. 2021, se začasno spreminja pogoj opravljanja službe tudi v kulturnih dejavnostih.

Čitalnica Pokrajinskega arhiva Mariborje odprta v običajnem delovnem času, vsak delovnik od 8:00 do 14:00h. Ob običajnih priporočilih postopka priprave raziskovalca pred naročanjem, opozarjamo na dodatno upoštevanje protokola ob obisku čitalnice:

  • V prostore arhiva vstopate le ob izpolnjevanju pogoja PCT (prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja)
  • Za dogovor glede prostega termina obiska nas kontaktirajte na e-mail: knjiznica@pokarh-mb.si ali na telefon 02 2285 021.
  • Ob vstopu v prostore in izstopu si razkužite roke. Upoštevajte varnostno razdaljo. Uporaba zaščitne maske je obvezna.

 

Ukrepi veljajo od 6. septembra 2021 do morebitnih nadaljnjih sprememb.

Vloge za pridobitev overjenih kopij arhivskega gradiva

Arhiv v času uradnih ur ponovno nemoteno posluje za vse, ki vlagate vloge za pridobitev overjenih kopij arhivskega gradiva v zvezi z upravnimi ali sodnimi postopki. V teh primerih uporabite obrazce, ki so pripravljeni na tej povezavi. Vse informacije o pridobitvi arhivskega gradiva dobite preko e-pošte: vloge@pokarh-mb.si ali preko telefona: 02/2285-024.

Spremljajte splošna priporočila objavljena na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ostanite zdravi!